DVD / Trænings DVD
 

Sunde muskler skal både kunne spænde op og af og sætte kun lige præcis den spænding ind der er brug for i en given bevægelse. Dette kaldes for muskeløkonomi.
Som et resultat af vores stillesiddende arbejdskultur, har mange mennesker desværre udviklet et ensidigt muskelbrug og samtidigt svært ved at slippe spændinger, bla omkring lænd og hofte.
Konsekvensen kan blive et kropsmønster og holdning som påvirker åndedræt, muskler og bindevævsstrukturer, som kan resultere i en følelse af smerter og stivhed i lænden.
På denne DVD får du både anatomisk indsigt, et intelligent og kvalitetspræget træningsprogram samt en lang afspænding med fokus på din lændemuskel som i fagsprog kaldes psoas - eller mørbraden.

”Trim din mørbrad” er baseret på originale Joseph Pilates øvelser og er gradueret så den kan anvendes af både begyndere og øvede.
Programmet er for hele kroppen med speciel fokus på muskler omkring hofteleddet. Du bliver guidet igennem alle øvelserne og der lægges vægt på at de udføres med muskeløkonomi, så kombinationen af opspænding og afspænding er i fokus. Udover den fysiske effekt af øvelserne fremmer den mentale tilstedeværelse i træningen en større kropsbevidsthed.

Dvd’en består af tre dele

  • Hofteleddets opbygning og funktion og Pilates grundprincipper (ca. 20 minutter)
  • Træningsprogram, hvor sværhedsgraden af øvelserne gradvist øges (ca. 75 minutter) 
  • Afspænding med specielt fokus på psoasmusklen (ca. 14 minutter).
DOWNLOAD VERSION
Pris kr. 99,00
Send mig en mail på lene@lenepia.dk med din bestilling og indbetal beløb på regnr 0693 konto 0003127079 (Jyske Bank). Når indbetaling er modtaget vil jeg fremsende din bestilling.
 
FYSISK DVD
Pris kr. 75,00 plus porto
Send en mail til lene@lenepia.dk med din bestilling og hvortil DVD skal sendes og venligst indbetal beløb på reg nr 0693 konto 0003127079 (Jyske Bank) 
Når indbetaling er modtaget vil jeg fremsende din fysiske DVD.

Rigtig god fornøjelse med træningen!


 
 
 
Okt 2019
Jeg modtog din DVD i fredags, og har også været halvanden gang igennem den. Og du er virkelig god, rolig, konsekvent og forklarende, så man ikke behøver at kigge på skærmen hele tiden. Den er super! Jeg har det allerede anderledes i min krop - er mere rank og lysken og mørbraden gør ondt på en anden måde. Det regner jeg med, er fordi jeg er begyndt at pille ved det. Så tusind tak....

Bedste hilsener Louise
Lenepia.dk | CVR: 3216 9740 | Hvidovrevej 137, 2.sal, lokale 209, 2650 Hvidovre  | Tlf.: 27 39 34 11 | lene@lenepia.dk