Kropsbehandling / Kropsbehandling og priser

Kropsbehandling og priser

Manuel kropsbehandling
En manuel kropsbehandling hos lenepia.dk, kan bestå af teknikker fra psykomotorikken, Elastic Training (bindevævsstimulering /release med anvendelse af redskaber) samt af afspændings- og vejrtrækningsteknikker. Der tages udgangspunkt i den enkelte klient og behandlingen tilpasses dennes
ønsker og problematikker i et ligeværdigt samarbejde.
Seneste forskning viser at smerter i bevægeapparatet ikke nødvendigvis (kun) handler om anspændte muskler eller låste led, men lige så ofte om udtørret og ufleksibelt bindevæv, som kan medvirke til ubalancer og øvrige problematikker. Se  Hvad er bindevæv?
Via manuel stimulering med  "hands on" og/ eller redskaber vil klienten vil ofte opleve mere bevægelighed i vævet, større mental ro , færre smerter samt en større kontakt til krop og sind. 
Man behøver ikke at "fejle noget" for at modtage en manuel kropsbehandling, alene lysten til blot at mærke kroppen og føle velvære kan være årsag nok.

Stresset, anspændt og tankemylder?
Måske afspændingsbehandling kan være noget for dig?
Her  vil vi i et ligeværdigt samarbejde også  tage udgangspunkt i klientens aktuelle situation og behov med fokus på afspændings - og vejrtrækningsteknikker.
Vi ved i dag at afspænding og berøring fremmer produktionen af hormonerne oxytoxin og dopamin som bla hæmmer stressreaktioner og hormoner som cortisol og får os til at falde til ro.
Ved bevidst afspænding befinder hjernens aktivitet sig på alfabølgeniveau og nervesystemet vil her være i den del som kaldes parasympaticus. Denne tilstand er himmelsk for kroppen, da det er her pulsen er rolig, fordøjelsen kan arbejde, blodgennemstrømningen er optimal og kroppen kan restituere.

Generelt
Alt efter hvilken type behandling der aftales, foregår behandlingen på madras eller briks, evt begge steder. Man er fuldt påklædt under behandlingen, så husk løst tøj.
Vi er 
selv vores egen kropsekspert, så behandlingen er et samarbejde mellem klient og behandler og der kan indgå dialog både før, under og efter behandlingen.
M
ulighed for at købe gavekort med gyldighed 1 år fra udstedelsesdato.

Priser pr. 1. august 2018
1x behandling a´60 min kr. 575,00
3x behandling a´60 min kr. 1.550,00 (10% rabat)

Indbetal venligst på regnr 0693 konto 0003127079 Jyske Bank eller mobilepay på 27393411

Afbud senest dagen før ellers tæller klippet som værende brugt.
Klippekort er personlige og kan ikke overdrages eller refunderes.
Gyldighed 1 år fra udstedelsesdato.

Som medlem af DAP er man som underviser og behandler omfattet af Danske Psykomotoriske Terapeuters etiske regler og har derfor tavshedspligt.

Lenepia.dk | CVR: 3216 9740 | Hvidovrevej 137, 2.sal, lokale 209, 2650 Hvidovre  | Tlf.: 27 39 34 11 | lene@lenepia.dk