Retreats / Stevns Klint Strandpension retreat

Stevns Klint Strandpension

 
Weekend retreat Pilates, afspænding, mindfulness og meditation
9.- 11. juni 2023 max 12 deltagere
Tilmeldingsfrist senest 12. marts 2023
 
Dette retreat byder på en weekend på Stevns klint Strandpension, hvor fokus er på krop og sind, sund mad, skønne omgivelser, indre ro og hvor dine krops både fysiske og mentale batterier lades helt op.

I 3 dage får du her mulighed for at fordybe dig i Pilates, mindfulness, fri intuitiv bevægelse, bindevævsstimulering, Yin yoga, åndedrætsøvelser og morgenmeditation i et tempo som vil få dig ned i gear og give dit nervessystem ro.
 
Stevns Klint Strandpension er en stor villa, som byder dig vekommen med sin store have, sine terrasser og sin smukke beliggenhed. Villaen er placeret lige oven på Stevns Klint med den kendte Trampesti startende i baghaven.
Nøgleord for stedet er ro, fred, med en enkel, men lækker indretning med en smuk udsigt over marker, 100 meter fra Stevns Klint, Østersøen og trappen ned til stranden.
I weekenden har vi hele villaen for os selv. Der er 10 værelser fordelt på stueplan og 1. sal, der er en TVstue, 2 tekøkkener og bålplads i haven.
Nogle værelser har eget bad og andre fælles toilet og bad, så værelserne fordeles efter først til mølle princippet.

Historien bag Stevns Klint Strandpension, Rødvig
Klintevej i havnebyen Rødvig på Stevns var i midten af 1900-tallet tæt belagt af små pensionater, hvor københavnere tog til for at feriere i den charmerende by med den smukke omkringliggende natur og med Stevns Klint som stor attraktion. Pensionaterne lukkede sidenhed og blev til private boliger.
Ejerne af den veletablerede Rødvig Kro & Badehotel så i begyndelsen af 2013 en mulighed at genoptage denne ferieform og erhvervede derfor ejendommen på Klintevej 28 og totalrenoverede den. Det er nu blevet til
Stevns Klint Strandpension. 
 
Hvem kan deltage?
Alle kan deltage uanset køn og alder, men da der arbejdes intensivt med krop og sind forudsættes et grundlæggende fysisk og psykisk sundt helbred. Er du i tvivl - spørg lægen. Er du medicineret eller har specielle behov skal det oplyses ved tilmelding. Det er en fordel, men ikke et krav at have kendskab til de grundlæggende Pilates principper.
Vi mødes på Strandpensionen fredag kl. 1530 omklædte i villaens fællesstue på 1. sal til et kort intromøde og slutter søndag efter sidste undervisning ca. kl. 12.00.
Bemærk at der ikke er inkluderet frokost søndag.
Du kan fredag komme fra kl. 1400. Checkout søndag senest kl 1100.
 
Træning og ophold samt tab v/ sygdom, skader etc er på eget ansvar og for egen regning.
 
Hvor skal vi træne?
Træningen foregår i fællesstuen på 1. sal med smuk udsigt over haven, himlen og naturen omkring. Hvis vejret tillader det, kan noget af undervisningen flyttes udenfor, evt på terrassen.
 
Hvor skal vi spise?
Alle måltider serveres på Rødvig badehotel som ligger 400 meter fra Strandpensionen. Maden vil overvejende være vegetarisk.

Morgenmad ml kl. 0700-1000
Frokost ml kl. 1200-1500
Aftensmad ml kl. 1730-2000
Træningen bliver tilpasset spisetiderne.
 
Hvad koster weekenden (kursus incl. ophold) og hvad er med i prisen?
  • 8 timers undervisning i Pilates og mindfulness mv
  • 2x overnatning m/fuld forplejning
    (2x morgenmad, 1x frokost incl en sodavand og 2x aftensmad som er en 3 retters menu. Alle måltider indtages på Rødvig badehotel).
  • Kaffe, the. Der serveres hjemmebagt kage og kaffe i villaen om lørdagen kl ca. 1500.
  • Håndklæder, linned, rengøring
  • Wifi
Pr. person i enkeltværelse kr. 4.995,00
Pr. person i delt dblværelse kr. 4.595,00
 
Værelserne fordeles efter først til mølle princip. Værelserne er forskellige og nogle har eget bad og toilet. Da der bookes op til 12 personer ex underviser, må der påregnes at nogen skal dele værelse.
 
Hvad er IKKE med i prisen?
Man kan leje cykler hos Donkey Republic se mere her Cykelleje og seværdigheder i området

Rødvig badelaug har fået etableret en sauna på stranden hvor der også er en badebro. Saunaen har åben lørdag kl. 1400-1500 samt søndag kl. 1100-1200. Prisen pr. 100,00 pr. åbningstid og billetter kan købes i receptionen. 
Drikkevarer til maden er udover 1x sodavand til frokosten ikke inkluderet.
 
Tilmelding og betalingfrist
Send mail til lene@lenepia.dk med fuld navn, og mobilnummer - når du har fået bekræftet at der er plads, indbetales på regnr 0693 konto 0003127079 (Jyske Bank) eller via mobilepay på 27393411 med fuld navn for endelig reservation. Oplys venligst ved tilmelding om evt specielle behov som fx fødevareallergi.

Betalingfrist
senest den 12. marts 2023
 
Tilmeldingen er bindende, dvs indbetaling for retreatet refunderes ikke ved kundens aflysning, men kan overdrages til 3. mand. Check evt din forsikring ift dækning i tilfælde af sygdom.
Såfremt lenepia.dk aflyser retreatet, refunderes det indbetalte beløb.
Du er først endeligt tilmeldt når  din indbetaling er modtaget.
Retreatet gennemføres v/ minimum 8 deltagere incl. underviser

Medbring
Liggeunderlag eller træningsmadras, samt en skråpude/pude/ tæppe til træningen. Træningstøj.
Evt badetøj, badetøfler, badekåbe.

Hvordan kommer jeg derned?
Du skal selv sørge for transport, men jeg kan være behjælpelig med at formidle mailadresser hvis man ønsker at køre sammen.
Der er en lille togstation i Rødvig lige ved siden af Rødvig badehotel.
Adressen er Klintevej 28, 4673 Rødvig, Stevns 
 
Code of conduct
Af hensyn til gruppen og for at få mest ud af kurset, forventes det at du deltager i al undervisning. Hvis man af en eller anden grund ikke ønsker at deltage i en undervisningsseance, meddeles det underviseren.
Det forventes at man er klar til undervisning senest 5 min før start, så vi kan starte med en rolig energi. Mobiltelefoner må ikke medbringes i undervisningslokalerne.
Når der ikke er undervisning har man fuld råderet over tiden til fx en bog, gåtur, behandlinger (behandlinger kun lørdag) etc.
Det forventes at du bidrager til gruppen med en positiv og indkluderende indstilling.

Rejsegarantifonden
Dette retreats betragtes af Rejsegarantifonden som et sammensat arrangement. Da Lenepia.dk er ikke medlem af rejsegarantifonden er der ikke mulighed for at få dækket tab ved evt konkurs.
 
Lenepia.dk | CVR: 3216 9740 | Hvidovrevej 137, 2.sal, lokale 209, 2650 Hvidovre  | Tlf.: 27 39 34 11 | lene@lenepia.dk